Despre noi

Educație conștientă își propune să vină cu cât mai multe soluții, materiale, cursuri pentru ca împreună să creăm o educație mai bună care duce la creșterea potențialului fiecărui copil și care ține cont de noile schimbări și cerințe în societate, noile descoperiri neuroștiințifice și noile inovații în educație.

Ne aducem suportul pentru o viață mai împlinită pentru toți copiii. Promovăm o educație excelentă pentru toti elevii și oferim suport și informație tuturor părinților și pedagogilor care vor să aplice educația democratică, privind copilul într-un mod integrator corp-emoțional-mental-spiritual.

Ce oferim

Educație conștientă oferă tot suportul pentru o educație completă minte-trup-suflet prin organizarea de cursuri (atât online, cât și la locații în întreaga țară), articole cu informație nouă, interviuri cu specialiști și interpretarea unor informații deja disponibile online.

Noi înțelegem cerințele educației noi

Lucrăm pe dezvoltarea abilităților necesare secolului XXI

Cursurile noastre oferă suportul pentru o educație conștientă

Noi venim ca un răspuns la întrebările părinților și ale pedagogilor de a-și dezvolta propriile capacități pentru a putea oferi mai departe o educație conștientă.