Alina Găloiu

     Trainer de Aware Parenting certificat de Aware Parenting Institute din Statele Unite ale Americii (iunie 2013)

Pe Aletha Solter am descoperit-o când căutam o metodă mai bună de a reacționa la împotrivirile fetiței mele decât cea cu care fusesem eu crescută. Mi-a plăcut atât de mult ce am citit în cărțile sale și învățătura de la cursurile din 2012, când a fost în România, încât am vrut să dau mai departe ce am învățat si ceea ce vedeam că funționează într-un mod frumos. Astfel că, din 2013, susţin cursuri pentru părinţi, deoacere vreau să ajut la formarea unei relaţii de prietenie, sinceritate şi înţelegere pe toată viaţa între părinte și copil. Îmi place mult să arăt că există metode de comunicare cu care pot să-l ascult cu adevărat pe celălalt și să fiu ascultată și eu.

Aware Parenting este abordarea de a crește copilul având grijă de nevoile lui (afecțiune, ținut în brațe, atașament sigur) și de sentimentele lui.

Prin Aware Parenting promovez ascultarea copilului, comunicarea eficientă fără acuze, amenințări, etichete și rezolvarea conflictelor cu câștig de ambele părți. Părintele nu încearcă să prevină toate conflictele cu copiii, dar știe să le rezolve, atunci când acestea apar, cu respect și ascultarea nevoilor de ambele părți.

            Formări:

  • Formator Acreditat ANC;
  • Certificare Aware Parenting la Aware Parenting Institute (California, 2013);